Direct naar de inhoud

In de wijk

Via het blad Bij ons in de Oostwijk zijn bewoners geïnformeerd, maar er is zoveel meer te vertellen over onze wijk. Interviews in de wijk en ruimte voor aanvullingen, commentaren en tips.

Hoe is het leven in de Oostwijk? Wat gebeurt er in die prachtwijk? Maar ook wat niet goed gaat en waar verbeteringen nodig zijn. Via interviews, ingezonden stukken, meningen en commentaren geven we een beeld van hoe de wijk is en waar veel bewoners in de toekomst met de wijk naar toe willen.

Geplaatst in: Initiatieven, Inwoners

Reacties

Renate te Dorsthorst
# Renate te Dorsthorst
vrijdag 2 augustus 2019 22:46
De oostwijk is zeker een leuke, gezellige wijk. Je kunt hier ook nog rustig wonen. Maar dan moet je niet naast, of in de buurt, van een migrantenwonig(en) wonen. Deze woningen geven veel overlast. S’morgens vroeg, tussen 4 en 6. Dan worden de migranten meestal opgehaald of afgezet door de uitzendbureaus . Dit gebeurt regelmatig met veel kabaal. Ook als ze s’middags weer terug komen gaat dit meestal niet er rustig. Als ze thuis zijn , zijn ze meestal er luidruchtig . De sigaretten die ze roken worden gewoon voor de deur( in de goot) uitgedrukt. Deze laten ze gewoon liggen. Zelfs de blikjes bier liggen voor de deur. Als ze teveel gedronken hebben lopen ze te schreeuwen over straat , in het raamkozijn of op het balkon. Regelmatig moet hiervoor de politie voor komen. Super jammer want als ze er niet zijn dan kun je hier heerlijk rustig wonen. Nou ben ik niet tegen geluid. Maar geluidsoverlast vind ik wel heel erg vervelend.

Plaats een reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)